Lieve woorden

Wat een onwijze gave foto’s! En je krijgt deze complimenten van een collega van mij: “Wat een waanzinnig goede fotograaf hadden jullie. Echt alle goede momenten heeft ze gepakt. Chapeau!” Wij sluiten ons daarbij aan.

- Barry & Jan

Heel erg bedankt voor de mooie en verrassende foto’s en voor alle energie die je erin hebt gestopt. Het ziet er zo mooi uit!

- Luc & Lisette

Chère Rianne,

We zijn ontzettend dankbaar voor de bijzondere klik die er was en voor je unieke ogen voor prachtige composities en dat je er was, maar toch ook weer niet. Je legde zulke kostbare momenten vast en laten jouw beelden ons huwelijk voor altijd “leven”!

- Maartje & Jean

Super bedankt voor de prachtige foto’s, we hebben ze al 100x bekeken. We zitten nog steeds op een roze wolk. We krijgen zoveel mooie reacties op de foto’s, echt overladen met complimenten. Die kun je dus alvast in je zak steken!

- Anush & Jannes

Super bedankt voor de foto’s. We hebben er met veel plezier naar gekeken. Het is een mooi dagboek van de hele dag. Leuk om ook dingen terug te zien die we op de dag zelf helemaal niet hebben door gehad.

- Sjoerd & Lisanne

Ontzettend bedankt voor al je prachtige werk op onze bruiloft en voor de prachtige foto’s. We zijn er super blij mee!

- David en Quirine

Wouw wouw wouw…. Wat ontzettend mooi Rianne. We zijn zo onder de indruk. Bijzonder hoe je kleine details die zo kenmerkend “ons” zijn, hebt weten vast te leggen: Maud die een hap van de taart neemt, terwijl ze naar het grote stuk taart kijkt, Bas die geconcentreerd bezig is en zijn tong uit zijn mond heeft. Mijn vader met zijn gekscherende vingertje. Echt gaaf. Onwijs bedankt voor de fijne samenwerking.

- Bas en Patricia

Fantastisch Rianne! Kippenvel. Al 100x bekeken……. Zo prachtig. We waren er zo op gebrand om deze dag bewust mee te maken maar we waren toch stukjes kwijt. Jij hebt deze prachtige puzzel weer voor ons in elkaar gelegd.

- Ed & Mirjam