Leander & Femke

Introductie

“Bruiloft van de gekkies” zoals ze zichzelf omschreven in de mail. Daar ben ik het helemaal mee eens. En dan “gekkies “in de goede zin van het woord. Want dit bruidspaar heeft zoveel lol samen, trekken de hele dag gekke gezichten en wilden vooral in hun trouwalbum al die gekke momenten terugzien. Dus uiteraard laat ik jullie graag alle die gekke foto’s zien.

Ze hebben heerlijke zelfspot en vinden imperfectie perfect. Ik werd zelfs gehaald om foto’s te komen maken toen Femke naar het toilet moest. Niks geen schaamte, juist alleen maar lol. Zoveel gave momenten hebben de revue gepasseerd, waarvan een aantal hele bijzondere. Femke was in haar ouderlijk huis, een monumentaal pand, aan het voorbereiden en had de eerste ontmoeting niet met Leander, maar met haar opa. Trots stond hij beneden aan de trap toen zijn kleindochter de trap afkwam. In zijn eigen Rolls Royce, reed hij Femke van Enkhuizen naar Amersfoort waar ze haar man tegemoet liep. Ze gaven elkaar geen ringen tijdens de ceremonie, maar horloges, die de oma van Femke bracht.
Tijdens de fotoshoot wilden ze foto’s maken op de racefiets. Femke heeft jarenlang op hoog niveau gefietst, dus hoe leuk om dan foto’s met fiets te maken. Dat dit in zijn geheel niet comfortabel zat, laten we maar even achterwege ;-) Als kers op de taart kregen we een knaller van een gouden uurtje. Nog nooit heb ik die zon zo mooi goud gezien, dus hup snel naar buiten om nog foto’s te maken in de wagon die achter het Ketelhuys staat. En dit alles mocht ik samen vastleggen met Jill Streefland die met me mee was als second shooter. Wat een dag! Wat een feest! Eén om nooit meer te vergeten!

Beelden