Arjan & Lisanne

Introductie

In 2019 heb ik Arjan en Lisanne voor het eerst ontmoet en de klik was er gelijk. Een lief paar die hun huwelijk groots wilden vieren. In april 2020 had hun huwelijk moeten plaatsvinden, maar dat was alleen mogelijk met veel restricties. "Dan stellen we uit, want we willen het vieren met iedereen die ons dierbaar is". We konden op dat moment niet weten dat ze het jaar erop weer moesten besluiten hun huwelijk nóg een keer uit te stellen. Maar 18 november 2022 was het dan eindelijk hun dag en ging het dak eraf. Van begin tot eind hebben ze intens genoten en hebben ze het groots gevierd.

Voor mij was het huwelijk van deze toppers de laatste van 2022 en die heb ik samen met mijn second shooter Karel mogen vastleggen. Ik kan dit huwelijk niet anders omschrijven dan magisch! Het was een sprookjeshuwelijk met een baljurk, een koets, kathedraal en 2 hele mooie en lieve mensen. Ik had 2022 niet mooier kunnen afsluiten in het mooie, historische stadhuis van Gouda.

Lieve Arjan en Lisanne, wat een dag! Zo tof dat wij hierbij mochten zijn. Arjan zei dat hij in het begin helemaal geen fotograaf wilde hebben op zijn bruiloft, omdat hij het zo ongemakkelijk vond. Lisanne daarentegen wilde zelfs 2 fotografen. Des te bijzonderder het compliment wat we kregen hoe fijn Arjan het ervaren had en hij heel blij was dat we er toch bij waren. Dank jullie wel lief paar, wij hebben met jullie mee genoten van begin tot het eind!

Beelden