Luc & Lisette

Introductie

Als je een aanvraag krijgt als bruidsfotograaf maar je bent al geboekt, dan baal je natuurlijk dat je niet kan. Zeker als je ze kent omdat je de bruiloft van hun vrienden ook hebt gefotografeerd. Dit gebeurde bij mijn lieve collega-vriendin Els Korsten. Luc en Lisette hadden haar benaderd voor hun bruiloft maar ze had al een boeking staan. Els heeft mij toen aanbevolen en na een leuk kennismakingsgesprek hebben zij mij geboekt.

Ze wilden op hun trouwdag niet heen en weer rijden, maar juist alles op 1 plek vieren. Ook de voorbereidingen vonden daar plaats. Wat een locatie: Buitenplaats Sparrendaal. Zulk mooi daglicht wat door de hoge ramen binnenkwam. Beide hadden een eigen grote kamer om zich klaar te maken voor hun bijzondere dag. Zijn beste vriend en de vader van Lisette hielpen Luc en de moeder en zus van Lisette waren bij haar. Ik liep tussen beide heen en weer om hun voorbereidingen vast te leggen. Een ontspannen sfeer was er de hele dag, en van zenuwen was niks te merken.
De vader van Luc was een jaar eerder ontvallen, wat een groot gemis op deze dag was. Hoe fijn om te zien dat hij toch een mooie plek mocht innemen op deze dag. Zijn foto stond op een pilaar bij de ceremonie. Ook in de speeches werd zijn naam genoemd. Hij werd verweven in de trouwdag van zijn zoon en schoondochter.

Na een heerlijk diner met Kahoot quiz gingen de voetjes van de vloer. Met een paar SD-kaartjes vol, reed ik ’s avonds laat naar huis en genoot ik na van de bijzondere momenten die vandaag voorbijkwamen. Wat heb ik toch een mooi beroep.

Beelden