Werkwijze

Let's start

Yes, jullie gaan trouwen! Na de datum check voor jullie trouwdatum, plannen we een kennismakingsgesprek in bij mij in studio in (Rijnsburg) of gaan we videobellen of skypen. We nemen jullie dag door en bespreken jullie wensen. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie/thee en wat lekkers, kunnen jullie prachtige albums bekijken.

Na dit gesprek ontvangen jullie van mij de offerte. Maken jullie daarna de definitieve keuze voor mij? Dan start onze fijne samenwerking. Vlak vóór jullie huwelijk hebben we nog een contactmoment en nemen we nog één keer jullie dag door en zetten we de puntjes op de ‘i’.

"Heel erg bedankt voor de mooie en verrassende foto’s en voor alle energie die je erin hebt gestopt. Het ziet er zo mooi uit!"

De grote dag

De dag waar jullie zo naar toe geleefd hebben gaat beginnen. Ik kom altijd iets eerder zodat ik rustig mijn spullen kan pakken en de omgeving in me op kan nemen. Al snel zul je gewend zijn aan mij als fotograaf en aan de camera. Gedurende de hele dag meng ik me tussen alle mensen, zijn mijn oren gespitst op mooie momenten en probeer ik die met het mooiste licht en compositie vast te leggen. Mijn stijl is kenmerkend door meerdere verhalen in 1 beeld te vangen. Tijdens het maken van groepsfoto’s, ben ik lekker energiek en hebben we lol, maar de rest van de dag probeer ik zo onopvallend mogelijk te zijn, want juist die onbewaakte momenten zijn het mooist.

Na jullie bruiloft

Terwijl jullie nog op de dansvloer staan, ben ik al jullie foto’s aan het back-uppen op 3 verschillende (beveiligde) plaatsen (better be safe than sorry). Daarna ga ik aan de slag met al jullie beelden, maak ik een zorgvuldige selectie en bewerk ik iedere foto vakkundig en met zorg na in mijn unieke stijl. Misschien zijn jullie heerlijk aan het genieten op jullie huwelijksreis als jullie binnen een paar dagen al een aantal previews binnenkrijgen. Ik kijk altijd erg uit naar dit moment om de eerste beelden met jullie te kunnen delen.

Na ongeveer 4 weken zal de slideshow klaar zijn met de highlights van jullie dag. Zo leuk om al te kunnen delen met familie en vrienden. Binnen 6-8 weken zal jullie eigen persoonlijke gallery klaar zijn waar alle nabewerkte foto’s in staan in hoge resolutie. Pak er een heerlijk glas wijn bij, zet een lekker muziekje aan en ga er maar goed voor zitten: Jullie beelden gaan jullie terugbrengen daar die jullie mooie dag.

Daarna gaan we aan de slag met het mooie eindproduct: Jullie trouwalbum. Jullie kiezen de cover die bij jullie past en ik ga het album met jullie inspraak ontwerpen. Jullie album wordt pas gedrukt, zodra jullie helemaal tevreden zijn met het ontwerp. Na 4 weken is het moment aangebroken dat jullie voor de laatste keer langskomen bij mij in de studio om jullie eigen prachtige trouwalbum te bekijken en mee naar huis te nemen.