Trouwalbums

Handmade
book of love

Herinneringen tastbaar gemaakt

Jullie herinneringen, tastbaar, aan de mooiste dag van jullie leven, verdient niets minder dan te worden vereeuwigd in een exclusief trouwalbum.

Het is het eindproduct van jullie trouwdag, maar tegelijkertijd de start van de decennia die voor jullie ligt waarbij jullie herinneringen gaan ophalen als jullie het album openslaan. Even stilstaan bij mensen die er toen nog waren. Of neem jullie kinderen of kleinkinderen mee in jullie liefdesverhaal aan de hand van de foto’s. Het is een tijdloos album waarvan ik hoop dat het een mooi plekje mag krijgen in jullie woonkamer en vaak gepakt zal worden zodat herinneringen tot leven komen.

Het trouwboek

Leer, linnen, suéde, velvet of hout. Ieder trouwalbum is uniek, omdat ieder bruidspaar uniek is. Nadat jullie alle foto’s ontvangen hebben, komen jullie bij mij in de studio langs en gaan we kijken welk materiaal voor de albumcover jullie het mooist vinden en laat ik jullie graag alle mogelijkheden zien.

Nadat jullie de cover hebben uitgekozen die jullie het mooist vinden, ga ik jullie album ontwerpen. Jullie album wordt pas besteld als alles naar wens is.

Binnen een paar weken is het magische moment daar dat jullie het prachtige album voor het eerst in handen hebben. Geef het maar een waardige plaats bij jullie thuis en geniet samen iedere keer als jullie het album bekijken.