Over Rianne

It's all in the name

In 1996 heb ik de liefde van mijn leven ontmoet. Hij 17 jaar, ik 15 jaar. Jeugdliefdes dus. Van jongs af aan droomde ik van een fantastische bruiloft met alles erop en eraan. Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat de liefde vieren. En dat hebben we gedaan. In 2001. Eén van de mooiste dagen uit ons leven.

Ons leven werd verrijkt met 2 geweldige leuke zoons: Mike (2004) en Luca (2007). Mijn passie voor fotograferen is begonnen door deze 2 kanjers. Als eerbetoon aan hun, heb ik hun namen verweven in mijn bedrijfsnaam. LUMI staat dus niet alleen voor lumineus (helder, lichtend, briljant), maar is ontstaan door samenvoeging van de eerste 2 letters van hun namen: Luca & Mike.

Foto's op deze pagina zijn gemaakt door mijn
lieve vriendin en collega Els Korsten

Remember yesterday
Dream about tomorrow
But live today!

Life should not only be lived, it should be celebrated

Avontuurlijk, energiek, ondernemend en creatief vormen de kern van wie ik als persoon ben. Ik geniet van mooie dingen creëren en ben altijd op zoek naar uitdaging.

Ik ben gek op verrassingen, vooral als ik ze zelf regel voor een ander. Ik ben stapelgek op melk maar als ik een avondje op stap ga, vind ik een gin-tonic erg lekker. Ik ben out-going, een echte extravert, maar op bruiloften ben ik vooral “de vlieg op de muur” om zo onopvallend mogelijk alle bijzondere momenten te kunnen vastleggen.

Ik geniet enorm van reizen en mooie plekken ontdekken, samen met mijn gezin, maar ook solo als ik een bruiloft, conferentie of workshop volg in het buitenland. Hoe ouder ik word, hoe meer ik besef dat tijd relatief is. We weten niet wanneer onze laatste dag aanbreekt, daarom wil ik iedere dag ten volste leven en koester ik de fijne band die ik heb met mijn gezin, mijn familie en mijn vrienden.

The key to success is action

Er is geen short-cut in de fotografie. Als je passie voor fotograferen hebt, zou je graag al snel die geweldige beelden willen maken en een eigen stijl creëren. Maar “even snel” gaat niet. Dit kost enorm veel tijd, inspanning en geduld.

In 2013 heb ik de opleiding tot fotograaf gevolgd aan de fotovakschool in Amsterdam en in de afgelopen 9 jaar heb ik workshops, coaching, mentoring en conferenties over bruidsfotografie gevolgd in binnen- en buitenland bij de TOP van bruidsfotografen.

Met een flinke dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen heb ik genoten van de weg die ik heb afgelegd sinds de dag dat ik begon met fotograferen en heb ik al jaren het mooiste beroep van de wereld!

Dream it, wish it, do it.

Blijven ontwikkelen. Dit wil ik voor mezelf en voor mijn bruidsparen, maar bovenal, wil ik het beste uit mezelf halen en steeds kritisch naar mijn werk blijven kijken. Door hard te werken ben ik gekomen waar ik nu sta en ben ik enorm blij en dankbaar voor alle successen die ik behaald heb.