Bruidsfotografie

Zoveel keus in fotografen, hoe weet je nu, dat je de juiste keus maakt?

In de eerste plaats moet natuurlijk de stijl van de foto’s jullie aanspreken. Maar een fotograaf zal de hele dag rondom jullie en jullie gasten zijn, waardoor een fijne klik samen belangrijk is.

Om de volle aandacht te geven én kwaliteit te leveren die ieder bruidspaar verdiend, neem ik maximaal 25 bruiloften per jaar aan. Tijdens het kennismakingsgesprek leren we elkaar een beetje kennen en voelen we gelijk hoe het zit met “die klik”. Spreken de volgende key-woorden jullie aan, dan komt het vast goed:

Oprecht betrokken, humor, romantisch, creatief, enthousiast, connectie, verhalend vastleggen, vol energie bij (te) gekke groepsfoto’s, onzichtbaar op de rest van de dag.

Zijn dit key-woorden die bij jullie aanspreken? Check dan snel of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Ik zie ernaar uit om jullie te ontmoeten en een fijne samenwerking te starten, zodat we straks op jullie bruiloft het mooiste resultaat zullen behalen.

Over Rianne

Over Rianne

Avontuurlijk, energiek, ondernemend en creatief vormen de kern van wie ik als persoon ben. Ik geniet van mooie dingen creëren en ben altijd op zoek naar uitdaging.

Ik ben gek op verrassingen, vooral als ik ze zelf regel voor een ander. Ik ben verslaafd aan melk maar vind een gin-tonic ook erg lekker.

Ik ben out-going, een echte extravert, maar op bruiloften ben ik vooral “de vlieg op de muur” om zo onopvallend mogelijk alle bijzondere momenten te kunnen vastleggen.
Less meer over mij