Terug naar overzicht

Creatief met flitsen

06 December 2022

Ik heb in 2017 een jaar mentoring gevolgd bij een echte “flitsmaster”, Arno de Bruijn. Hij weet letterlijk iedere saaie ruimte van binnen en buiten om te toveren tot een magische plek. In het begin probeerde ik op zoveel mogelijk bruiloften minimaal 2 creatieve flitsfoto’s te maken. Maar op een gegeven moment voelde het te geforceerd en wilde ik meer naar journalistieke fotografie gaan en maakte ik geen creatieve flitsfoto’s meer omdat het tijd kost om de flitsers op te zetten en ik daarom bang was andere momenten te missen. Tijdens mijn laatste huwelijk van 2022, de bruiloft van Arjan en Lisanne, had ik een second shooter mee, de te gekke Karel Hulskers, die net als Arno ook van creatieve flitsfoto’s houdt. Het bruidspaar wilde heel graag in de Sint Janskerk in Gouda toffe foto’s maken. Als iets een mooie locatie is om creatief met flitsers aan de gang te gaan, was het wel die locatie. We toverden deze toffe plek om tot iets magisch en romantisch. Karel had ook zijn rookmachine mee waarmee we buiten bij het stadhuis van Gouda deze combineerde met het creatieve flitsen. Hoe uniek is dat geworden?! Dus ja, na deze dag was ik toch weer enthousiast over het creatieve flitsen. Dus wie weet wat de toekomst brengt…..

Neem contact op met mij

Beelden