Terug naar overzicht

Top 10 van Nederland en top 50 wereldwijd 2022

22 December 2022

En dan ineens is mijn droom uitgekomen en sta ik voor het eerst in de top 10 van beste trouwfotografen van 2022 bij de Masters of Wedding Photography Benelux en top 50 wereldwijd bij This is Reportage.

Duizenden foto’s worden ingestuurd door honderden fotografen in deze prestigieuze wedstrijden. Het niveau is ongekend hoog. Ik doe al jaren mee omdat ik daardoor kritisch naar mijn werk blijf kijken en ik leer er enorm veel van. Bij iedere award die ik mocht winnen, maakt mijn hart een sprongetje.

Ik heb dit afgepen jaar ook weer zulke mooie huwelijken mogen vastleggen en heb ontzettend lieve bruidsparen in mijn hart gesloten. Dat zij mij één van hun mooiste dagen toevertrouwen, maakt me dankbaar! Want ik besef dat dat iets heel groots is. Je kan je dag niet overdoen en je wilt dat al die bijzondere momenten met iedereen die aanwezig is, op een mooie manier wordt vastgelegd. En dat vertrouwen ze mij toe. Ik vind het een hele eer en ik geniet er onwijs van. Wat kijk ik uit naar dit nieuwe jaar waarin weer hele toffe bruiloften gepland staan!

Hier kunnen jullie al mijn gewonnen awards vinden.

Neem contact op met mij

Beelden