Terug naar overzicht

Lumi fotografie 2.0

04 October 2022

Mijn hart maakt een sprongetje omdat ik deze eerste blog op mijn nieuwe website aan het schrijven ben. Toen ik jaren geleden Lumi fotografie startte, droomde ik ervan dat ik de tofste bruiloften zou gaan fotograferen, dat er vriendschappen zouden ontstaan met collega’s, dat ik de gaafste workshops in binnen- en buitenland zou gaan volgen en dat ik de meest bijzondere momenten uit iemands leven mocht gaan vastleggen. Een achtbaan is het zeker geweest en wat geniet ik nog steeds met volle tuigen van de mooiste baan die er is!

Vandaag sta ik even stil en denk ik aan de weg die ik heb afgelegd. Hoe ik ben gestart met heel veel like-share-win acties om naamsbekendheid te krijgen. Hoe ik zelf een website bouwde. Alles deed ik zelf omdat simpelweg iedere euro opging aan workshops en apparatuur. Maar 1 ding heb ik in de tijd wel uit handen gegeven: het laten maken van een logo. Koos Schwaneberg van Buro Brein, jeugdvriend van mijn broer, was toen net gestart met zijn eigen bedrijf en had mijn eerste logo gemaakt. Ook kwam hij met de naam LUMI fotografie toen ik aangaf op zoek te zijn naar een bedrijfsnaam waar de namen van mijn kinderen in verweven zouden zijn.

Nu zijn we jaren verder. Mijn bedrijf is gegroeid, ík ben gegroeid. Mijn zelfgemaakte website én het oude logo paste niet meer bij me. Ik besloot dat het tijd was geworden om de volgende stap te zetten. Heel spannend, want ik heb een visie waar ik met mijn bedrijf heen wil, wat ik wil uitstralen. Samen met Koos en Menno van Buro Brein hebben we 2 uur om de tafel gezeten en heb ik al mijn creatieve ideeën op tafel gegooid en dachten zij in alles mee. Zo leuk om samen te werken met andere creatieve geesten. Hierna zijn zij aan de slag gegaan en vertaalden zij mijn visie in het ontwerp. Toen het eerste ontwerp klaar was, stapte ik met zwetende handjes bij ze binnen. “Ga ik het ontwerp wel mooi vinden?” was de gedachte die steeds door mijn hoofd ging. De presentatie van het ontwerp was nog mooier dan ik had kunnen bedenken en de upgrade van mijn logo is subliem. Dank, dank en nogmaals dank Koos en Menno.

Het voelt nu allemaal in balans en ik ben klaar voor LUMI 2.0. De komende tijd zal de website steeds meer vulling krijgen, dus kom af en toe een kijkje nemen.

Lieve groet, Rianne

 

Neem contact op met mij