In de 6 jaar dat ik bruiloften mag fotograferen, heb ik al veel diversiteit aan bruiloften mogen vastleggen. Welke ik ook van mijn lijstje af kan strepen is een live muziekband die Jorden begeleidde door de straten om zijn bruid op te halen. Hoe gaaf is dat!!

Ook Sharissa en Jorden hebben hun huwelijk 2x moeten opschuiven, maar toen het eindelijk hún dag was, was het genieten tot de MAX. Het was een stralende dag in de zomer, mooie mensen, veel Bollywood. Zóóó fijn om weer ouderwets een huwelijk zonder veel restricties te mogen vastleggen.

Wat deze dag vooral ontzettend leuk maakte voor mijn second shooter Linsey en mij, is de samensmelting van 2 culturen. De cadeaus die de ouders van de bruid aan de bruidegom gaven. De 2 dansen die waren ingestudeerd: 1 vlak na de ontmoeting bij de bruid nog thuis, waar haar opa en oma ook nog bij konden zijn. En één in de avond, wanneer de zon onderging. Ze hadden dansles genomen en wat was dit een feestje voor alle aanwezigen om naar te kijken. Met passie en overgave voerden ze deze 6 minuut durende openingsdans uit. HEERLIJK!!!! Wat een dag, wat een mooie mensen. Dit zijn de dagen dat ik zelfs na 12 uur fotograferen nog vol energie naar huis ga en niet kan wachten om met de foto's aan de slag te gaan. Lieve Sharissa en Jorden, bedankt voor deze onvergetelijke dag! -x-

© 2019 Lumi Fotografie. Alle rechten voorbehouden.