Stefan & Bianca
Één bonk energie werd er die danszaal ingeslingerd...

Vrijdag de 13de, voor sommigen een no-go om dan te trouwen, maar niet voor Stefan en Bianca. Die zagen juist de lol van zo'n datum wel in. 

Ik ging voor de voorbereidingen bij Bianca naar hun eigen huis. Wat een rust heerste daar. Soms maak je complete chaos mee, maar hier niet. Ook Bianca zat er zo ontspannen bij, alsof dit haar dagelijks ritueel was. Kopje koffie erbij, gezellig kletsen, genieten van het mooie weer wat er was, en veel zin in haar dag! Om de hoek wonen de ouders van Stefan waar hij en zijn 2 zoons hun voorbereidingen deden. De moeder van Stefan liep heen en weer tussen beide huizen om te helpen waar nodig. Helaas is de moeder van Bianca overleden, dus haar schoonmoeder en nieuwe vrouw van haar vader hielpen haar in de jurk. En haar papa was er ook bij. Trots om zijn dochter in een geweldige jurk te zien en haar later te mogen weggeven. In het boeket een mooi medaillon met een foto van haar mama en tijdens de ceremonie staken ze een kaarsje aan. Ja, in gedachte was zij er zeker bij!

Na de ontmoeting hebben we een korte fotoshoot in de duinen, praktisch hun achtertuin, gedaan. Daarna gingen we langs het werk van Bianca. Ze werkt in de gehandicaptenzorg, en natuurlijk wilden haar cliënten en collega's haar graag zien.

De ceremonie en de rest van de dag waren we bij La France. Ik vind dit altijd een hele fijne plek als mensen daar trouwen en feest geven. Super toffe locatie, leuke medewerkers die absoluut er alles aan doen om het bruidspaar in de watten te leggen. 

Bianca had als verrassing 's avonds met haar vriendinnen een dans ingestudeerd. Wat was dat gaaf! En wat was Stefan verrast. Eén bonk energie werd er die danszaal ingeslingerd en iedereen genoot. Wat een feestje was het om deze dag te mogen vastleggen.

Lieve Bianca en Stefan, wat een top dag om op terug te kijken! Wat zijn jullie leuk! Geniet heerlijk van jullie mannetjes en ik hoop de foto's jullie steeds weer terug zullen brengen naar dat fijne gevoel op jullie dag.

© 2019 Lumi Fotografie. Alle rechten voorbehouden.