Robin & Lieke
Daar waar normaal gesproken de bruidegom zijn bruid gaat halen, ging het bij hun andersom...

Een jaar of 3 geleden had ik via Facebook een win-actie lopen. Eén ervan was een mini fotoshoot winnen. Lieke had deze shoot gewonnen en wilde graag met haar 2 zoons en vriend foto's maken. Robin hield eigenlijk helemaal niet van foto's maken, maar goed, voor Lieke deed hij gezellig mee. Het duurde niet lang voordat ook Robin er eigenlijk onwijze lol in kreeg en ook nog heel blij was met het resultaat (gelukkig maar hihi). Toen ze ruim een jaar later een trouwdatum hadden gekozen, hebben ze mij als eerste geboekt omdat ze er zeker van wilde zijn dat ik niet al bezet zou zijn. Wat een mooi compliment om te krijgen. 

En toen was het eindelijk hun dag. Aiden en Tyler, hun 2 super leuke zoontjes, waren bij papa in oma's huis. Ze hadden alle tijd nog in de ochtend, dus nam papa ze eerst nog mee naar de speeltuin om lekker wat energie kwijt te raken. Bij Lieke waren haar moeder en beste vriendin aanwezig. Heerlijk ontspannen allemaal, terwijl het bij papa toch echt wel lekker druk was met allerlei mensen. Wat een gezelligheid.

Daar waar normaal gesproken de bruidegom zijn bruid gaat ophalen, ging het bij hun andersom. Lieke, ging haar 3 mannen ophalen. Het huis van de oma van Robin, waar hij een groot deel van zijn jeugd is opgevoed, had een toffe houten deur met raampjes die open konden. Alle 3 stonden door de deur heen te kieren te wachten tot Lieke aankwam. De reacties van de jongens was fantastisch! Je zag de blijheid van mama in een jurk bij Aiden, de verwonderlijke blik van Tyler en de trotse blik van Robin. Wat een fijn welkom voor mama.

Na de ontmoeting zijn we foto's gaan maken op strand en bij een mooi oud pand in Vogelenzang, voordat we doorreden naar de Meerhoeve in Oud Ade waar ze met een bootje aankwamen bij de ceremonie. Taart aansnijden, groepsfoto's, dineren, alles gebeurde met een lach. De hele dag was ontspannen en niks anders dan genieten. 

Lieve Lieke en Robin, dit was een bruiloft voor in de boeken! Wat zijn jullie leuk met elkaar, lief voor de kinderen, en gastvrij naar iedereen! Dank jullie wel dat jullie mij kozen voor jullie mooiste dag!

© 2019 Lumi Fotografie. Alle rechten voorbehouden.