Rob & Kelly
Wat een verrassing was het voor iedereen...

Een verrassingshuwelijk......... Rob en Kelly waren via Mieke Kerkhof van "Ja, ik wil een trouwambtenaar" naar mij doorverwezen. Tijdens de kennismaking vertelden zij over hun bijzondere huwelijk. Ze zouden gaan voor een verrassingshuwelijk. Zelfs hun beide ouders waren niet op de hoogte. Rob en Kelly werden in 2019 beide 30 jaar en onder het mom van dit, hielden ze een feest in Leiden. Iedereen die uitgenodigd was, dacht dus dat ze kwamen voor hun verjaardagen. Maar er moest natuurlijk wel officieel ook getrouwd worden bij het stadhuis. Op 19 september hebben ze heel intiem met zijn tweetjes getekend in het stadhuis van Voorschoten. De dag erna zijn we eerst nog in de middag foto's wezen maken in Leiden, en dan maar hopen geen bekenden tegen te komen. We hadden fantastisch weer en zijn foto's wezen maken bij het Theehuys en in de stad zelf. Gelukkig geen bekenden tegengekomen, waardoor nog steeds niemand op de hoogte was, van de verrassing wat hun 's avonds te wachten stond.

Ik heb tussen de fotoshoot en het feest al foto's bewerkt voor ze en in een filmpje gezet, die we 's avonds konden laten zien. Mieke, de trouwambtenaar, was eerst als barvrouw verkleed, dus er viel nog niks op. Toen iedereen gezellig binnen was en een drankje had, kleedde Mieke zich om naar trouwambtenaar en kwam ze binnen, nam het bruidspaar mee naar de ophoging, zodat iedereen ze goed kon zien. Mijn focus lag op de reactie vastleggen van beide ouders, die we strategisch bij elkaar hadden gezet. Wat een verrassing was het voor iedereen. En de spanning viel ook bij het bruidspaar van hun schouders. Wat hebben wij lang hun mond moeten houden, super knap. De ceremonie was ontzettend leuk! Daarna kwamen natuurlijk de felicitaties en kon het feesten beginnen met de dj. Aan het einde van de avond, vertrokken zij met een bootje terwijl ze werden uitgezwaaid door alle gasten op de brug. Een bruiloft om nooit meer te vergeten, en ik moet zeggen: ik ben gek op verrassingshuwelijken. Super leuk!!

Lieve Rob en Kelly, wat een feestje om jullie bijzondere bruiloft te mogen fotograferen. Dank jullie wel voor het vertrouwen!

© 2019 Lumi Fotografie. Alle rechten voorbehouden.