Henk & Lydia
Ook de waanzinnige Ty-Rex mocht niet ontbreken...

Het was een mooie, redelijk warme herfstdag. De sfeer bij Lydia en Henk thuis was erg gemoedelijk. Beiden hadden weinig zenuwen en keken ontzettend uit om samen in het (letterlijke) huwelijksbootje te stappen. 

Na de ceremonie hebben we wat foto's gemaakt bij kasteel Endegeest, om vervolgens naar het Naturalis te gaan. Twee toffe locaties, vooral de laatste. Naturalis is 2 jaar dicht geweest om te verbouwen. Het gebouw is geïnspireerd op vormen uit de natuur: honingraat, kattenogen, bladeren. Het is maar wat je er in wilt zien. Ik hou erg van lijnenspel, dus met dit imposante gebouw, wilde ik heel graag bijzondere beelden schieten. Ook de waanzinnige Ty-Rex mocht niet ontbreken in de foto's. Heel gaaf dat Naturalis toestemming geeft om daar foto's te mogen maken. Een bijzondere fotolocatie!

Na de fotoshoot vertrokken we naar de Meerhoeve in Oud Ade. Daar kwamen we met het bootje aan en werden ze door alle gasten op de kade verwelkomt. De groepsfoto's maken was hilarisch, de taart was heerlijk, de speeches emotioneel en hun openingsdans was "wow". 

Lieve Lydia en Henk, jullie dag was zo bijzonder. Zo mooi hoe jullie de liefde voor de ander laten zien en voelen. Ik vond het een eer om dit te mogen vastleggen.

© 2019 Lumi Fotografie. Alle rechten voorbehouden.