Ed & Mirjam
Geloftes werden uitgesproken die ieder in hun hart raakte...

Slechts 3 weken voor hun bruiloft kwamen Ed en Mirjam bij mij voor een kennismakingsgesprek. Ze waren doorverwezen door een bevriende fotograaf. Tof als collega’s je aanbevelen (dank je wel Monica ;-)

We klikten direct en ik genoot van dit ontspannen gesprek. Ik zou ze snel weer zien.

 

En toen was 25 september daar, hun grote dag. Ze trouwden in hun geliefde Noordwijk op het strand. Mirjam werd door haar dochters weggegeven en Ed door zijn zoon. Geloftes werden uitgesproken die ieder in hun hart raakte. Ed kreeg van zijn broer de trouwring van hun vader, wat zo ontzettend mooi en emotioneel was. Beide ouders van Ed leefden niet meer. Een groot gemis op een van de mooiste dagen van je leven. Mirjam haar ouders waren er beide bij, en wat zag je die mensen stralen van oor tot oor. Genietend en vol trots.

Het was de laatste warme zomerdag, waar je alleen maar van kunt dromen als je gaat trouwen. Lieve Ed en Mirjam, wat heb ik vanaf de eerste minuut genoten om jullie liefde voor elkaar vast te leggen. Samen met mijn second shooter Els, voelden we ons als één van jullie gasten en hebben jullie ons weten te raken met lieve woorden. Dank jullie wel voor jullie vertrouwen.

© 2019 Lumi Fotografie. Alle rechten voorbehouden.