Bram & Githa
Van onschatbare waarde...

Vrijdag 11 oktober was het de dag dat Githa eindelijk kon trouwen met haar grote liefde Bram. Bram is een neef van me, dus ik vond het een hele eer om hun dag te mogen vastleggen. Bram had al 2 zoons en samen hebben ze nog een zoontje gekregen. Githa boft maar met een huis vol mannen, ik kan het weten ;-). Nadat ze klaar waren met de voorbereidingen, namen ze beide even een moment om de brief van de ander te lezen. Lieve en oprechte woorden aan elkaar waren er geschreven. Ik hou van deze intieme momenten.

Wegens ernstige ziekte van de vader van Githa, was het des te bijzonder dat hij aanwezig kon zijn om zijn dochter te mogen weggeven op haar huwelijksdag. Vóór de bruiloft bespraken we met elkaar dat het extra belangrijk was om op hun dag een aantal momenten samen met haar papa in te lassen en vast te leggen: Een eerste ontmoeting tussen vader en bruid, nog voordat Bram zijn bruid kwam ophalen. Het weggeef-moment in het gemeentehuis én de vader-dochter-dans in de avond. Wat een mooie momenten waren dit, en van onschatbare waarde voor Githa. 

Daar waar de Meelfabriek in Leiden off-limits is om foto's te gaan maken met een bruidspaar, was dit voor Githa en Bram wel mogelijk omdat Githa d'r baas connecties heeft met de Meelfabriek. Hoe tof om op zo'n unieke locatie foto's te gaan maken.

Het diner en feestavond vond plaats in Villa Beukenhof, Oegstgeest. Samen met Jill als second shooter, hebben we toffe, romantische en (te) gekke foto's gemaakt. 

Lieve Githa en Bram, de liefde en het geluk spat er bij jullie af, ik wens voor jullie dat dat altijd zo mag blijven. 

© 2019 Lumi Fotografie. Alle rechten voorbehouden.