Tineke en Alwin

7-12-2019

Wat heb ik uitgekeken naar de bruiloft van Tineke en Alwin. Ik wist namelijk al van te voren dat dit een fantastische bruiloft ging worden met hele toffe mensen.

Tineke en Alwin hebben een hechte vriendengroep. Mijn allereerste huwelijk in 2015 heb ik van hun beste vrienden mogen fotograferen. Daarna heb ik nog 2 huwelijken van dezelfde vriendengroep mogen vastleggen in 2017. Stuk voor stuk toffe bruiloften. Dus toen Alwin en Tineke mij vroegen ook hun huwelijk te komen vastleggen, werd ik natuurlijk erg enthousiast. En wat een mooie dag is deze geworden. Veel emoties kwamen er voorbij, ook ik hield het niet droog. Deze dag kenmerkt zich letterlijk door een lach en een traan. Het vastleggen van zoveel liefde en respect, maakt me dankbaar. Dankbaar dat ik al deze bijzondere momenten voor hun mocht vereeuwigen. Het was een mooie winterbruiloft in kerstsfeer. Villa Beukenhof is dé uitgelezen locatie, met de prachtige tuin, de verschillende schitterende zalen en suites. Tot in detail goed geregeld. 


Lieve Alwin en Tineke, dank voor het vertrouwen in mij als jullie fotografe en dat ik me samen met mijn second shooter ook echt als gast voelden. 

Kijk nog wat rond of neem contact met mij op, ik sta voor jullie klaar

  • Bel mij: 06 13037871
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© 2019 Lumi Fotografie. Alle rechten voorbehouden.