over rianne

HET GROOTSTE COMPLIMENT WAT IK KAN KRIJGEN,
IS DIE VAN DE BRUIDSPAREN ZELF..

Hi, ik ben Rianne. Het gezicht achter Lumi fotografie. Vlak voor de komst van mijn jongste zoon in 2007 kocht ik mijn eerste spiegelreflex camera en daarmee is mijn passie voor fotograferen geboren. De basisopleiding op de fotovakschool in Amsterdam was een logisch gevolg. Ieder jaar blijf ik me ontwikkelen door middel van mentoring en workshops bij TOP fotografen uit de hele wereld.  Ik ben dankbaar dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken en dat ik elke dag mag doen wat ik het liefste doe: mooie momenten vastleggen op een ontspannen, leuke, (te) gekke en creatieve manier. 

Het grootste compliment wat ik kan krijgen, is die van de bruidsparen zelf. Dat zij blij zijn met mijn foto’s en dat ik hun mooie momenten heb mogen vastleggen. Daarnaast is de erkenning van vakjury’s in wedstrijden heel tof als een foto van mij wordt beloond met een award. Inmiddels heb ik meerdere nationale en internationale awards mogen ontvangen en stond ik in de top 10 van vrouwelijke bruidsfotografen van de Benelux 2018.

Ik ben van mening dat de mensen om je heen je wellicht beter kunnen omschrijven dan dat je dat zelf kan. Dus heb ik mensen die dicht bij mij staan gevraagd of zij mij willen omschrijven zodat je een duidelijk beeld hebt van de persoon die de hele dag met je optrekt op je bruiloft:

“Ze bruist van energie en enthousiasme, kan impulsief zijn en met een nieuwsgierigheid die mij soms versteld doet staan. Ze is in bijna alles geïnteresseerd en heeft veel belangstelling voor andere mensen. “Nee” zeggen is niet haar sterkste kant omdat ze dan het gevoel heeft mensen te kwetsen."

"Ze is warm en liefdevol, maar kan ook pittig en temperamentvol zijn. Tja, en natuurlijk mogen ongeduldigheid en soms chaotisch niet ontbreken. Maar vooral gezellig, spontaan en origineel. Dat geldt voor haar foto’s die ze maakt als voor de tijd die je met haar doorbrengt en voor de herinnering die je aan haar overhoudt voor later.”

 • passie

  test tekst 1

 • ongedwongen

  test tekst 2

 • Warm & liefdevol

  tekst test 3

Kijk nog wat rond of neem contact met mij op, ik sta voor jullie klaar

 • Bel mij: 06 13037871
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2021 Lumi Fotografie. Alle rechten voorbehouden.