GENOMINEERD voor bruidsfoto award 2020

 

Wat een begin van 2020. Eerst hoorde ik al dat ik op een gedeelde 8ste plek ben geëindigd van de BENELUX en vandaag zijn de nominaties bekendgemaakt van de prestigieuze verkiezing Bruidsfoto Award 2020. Ik ben genomineerd in de categorie

BRUIDSKINDEREN

Uit een aantal van ruim 1.250 inzendingen koos de vakjury 80 foto’s die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto Award 2020. De BFA wordt dit jaar voor de 16e keer op rij georganiseerd. In de 8 fotocategorieën zijn telkens 10 foto’s genomineerd. Alle genomineerde bruidsfoto’s zijn te vinden op www.bruidsfotoaward.nl

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik genomineerd ben en wil in het bijzonder Lieke en Robin bedanken dat ik hun bruiloft mocht vastleggen waar ik deze foto geschoten heb.

Publieksprijzen & Overall Winnaar

Met het bepalen van de genomineerden van de Bruidsfoto Award 2020 is de race nu echt van start gegaan. Tot 1 mei 2020 kunnen aanstaande bruidsparen en andere belangstellenden hun stem uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto’s via www.bruidsfotoaward.nl. Dus ik hoop dat jullie op mijn foto willen stemmen. 

Op 11 mei 2020 worden de Award winnaars in de 8 categorieën bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking. De foto met de meeste publieksstemmen wint ook nog eens de titel Overall Winnaar 2020.

Met deze foto ben ik genomineerd:


Welkom bij Lumi fotografie

Houden jullie van een mix van ongedwongen momenten in combinatie met emoties vangen, oog voor details en creatieve shots? Dan ben ik jullie fotografe. Mijn aandacht op jullie trouwdag is scherp om al deze momenten te signaleren en met de mooiste composities en licht deze momenten voor jullie vast te leggen. Zo zorg ik ervoor dat jullie trouwdag, door middel van mijn beelden, verhalend en persoonlijk verteld wordt en het jullie keer op keer zal terugbrengen naar dat fijne gevoel wat jullie ervoeren op jullie mooiste dag!
 
Liefs, Rianne
 
 
Het grootste compliment wat ik kan krijgen, is die van de bruidsparen zelf. Dat zij blij zijn met mijn foto’s en dat ik hun mooie momenten heb mogen vastleggen.. 
 
 
“Hé Rianne, bedankt voor de mega gave, ontroerende, grappige en mooie foto’s! Dit was het wachten meer dan waard”  (Matthijs & Laura)
 
“We hebben huilend de foto’s bekeken, we zijn je zo dankbaar” (Martien en Ada)

Kijk nog wat rond of neem contact met mij op, ik sta voor jullie klaar

  • Bel mij: 06 13037871
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2019 Lumi Fotografie. Alle rechten voorbehouden.