Sinds december 2014 heb ik me als vrijwilliger aangemeld bij stichting Earlybirds. Deze mooie stichting biedt ouders van de prematuur kindjes kosteloos een reportage aan in het ziekenhuis.

De eerste weken en maanden met je kindje zijn bijzonder. Maar wat als je kindje veel te vroeg op de wereld is gekomen? Dan is het niet alleen een bijzondere, maar ook een heftige tijd. Je brengt de eerste weken of maanden door in het ziekenhuis. Alles gaat langs je heen, je wordt geleefd en je hebt veel zorgen. In deze moeilijke periode kan een prachtige fotoreportage een lichtpuntje zijn. Een onderdeel van de verwerking als jullie later thuis zijn, maar bovenal een mooie herinnering! Als fotograaf legt je met zorg, liefde en respect het kindje vast tijdens de dagelijkse routine.

Ik kende de stichting al een tijdje en wilde daar heel graag mijn steentje aan bij dragen om ouders in een heftige tijd een mooie herinnering mee te geven. Neem ook eens een kijkje op de website van deze stichting: http://www.earlybirdsfotografie.nl

Zou je ook graag een willen donatie doen? Onderaan deze pagina kun je de knop “doneer nu” vinden die je direct naar de juiste webpagina stuurt. Dank je wel!

 • "Rianne heeft ons er allemaal heel spontaan op gekregen en maakte echt een fantastische sfeer."

  Janneke
 • "Rianne is een spontaan en gezellig persoon wat maakt dat de fotoshoot ook heel leuk en vrij is geweest, complimenten!!"

  Sanne
 • "De zwangerschapsshoot en de newbornshoot waren super gezellig en de resultaten van de foto's zijn onbeschrijfelijk mooi! Iedereen die zijn mooiste levensmomenten wil laten vastleggen.... hier moet je zijn!!"

  Mike
 • "Wat een enthousiasme en hart voor haar vak; echt een aanrader!!"

  Danielle
 • "Ik heb echt een hekel aan foto’s laten maken, maar jij doet dit zo leuk dat ik zelfs nog een keer een fotoshoot bij jou wil doen."

  Iwan