Steve & Carolien

“The good things in life are better with you”

Steve was als militair gestationeerd in Duitsland, maar tijdens zijn verlof in zijn thuisland Engeland, ontmoette hij Caroline die voor haar studie in Engeland verbleef. Ze werden verliefd en kozen ervoor om samen verder te gaan. Ze hebben in de jaren daarna in België, Luxenburg, USA en Engeland gewoond. In Engeland is hun eerst kindje Sarah geboren. Na een tijdje settelden ze zich in Nederland, waar de lieve Matthew werd geboren. En toen was de tijd aangebroken om de volgende stap te nemen: elkaar het ja-woord geven. Deze dag hadden ze tot in de puntjes geregeld en er kwam veel bij kijken. Ze hadden gasten uit 15 verschillende landen, Carolien kon niet slagen voor een trouwjurk zoals zij hem in haar hoofd had, dus liet er 1 op maat maken. En wat een jurk was dat! Daar hoort maar 1 woord bij: “WOW”. Wat een geweldig mooie jurk! Just stunning!

Carolien sliep de nacht van de te voren al in de bruidssuite van Hotel van Oranje in Noordwijk. Samen met de videograaf Ed van Coolvision, begon onze dag al vroeg. Carolien was ontspannen en wist op tijd klaar te zijn, wat vrij uniek was, aangezien ze standaard met alles minimaal een uur te laat verschijnt (volgens betrouwbare bron vernomen he ;-))
De voorbereidingen van Steve werden vastgelegd door mijn second shooter Victoria. Super om een compleet verhaal met de foto’s te kunnen vertellen.
Steve en Carolien ontmoette elkaar pas in de kerk. Een mooi en emotioneel moment. Daarna werd er vooral veel gelachen!

Na de dienst hadden we tijd voor de reportage. Sarah en Matthew gingen ook nog even mee, en daarna hadden Steve en Carolien even de tijd samen en genoten ze van elkaar. Het zonnetje brak mooi door tussen de takken van de bomen en de temperatuur was heerlijk voor de tijd van het jaar.

Na de reportage gingen we terug naar Hotel van Oranje waar de “cake cutting” plaatsvond in de Bentley Bar. Het diner vond weer in een andere zaal plaats waar de tafels schitterend waren gedekt en met geweldige kroonluchters aan het plafond. Tijdens het diner heb ik al een stuk of 15 foto’s van de dag bewerkt zodat die ’s avonds tijdens de feestavond getoond konden worden op een groot scherm.

Na het diner verplaatsten we ons naar de Imperial bar waar de feestavond met een DJ begon en de eerste dans van Steve & Carolien. Lief om te zien dat Sarah en Matthew mee dansten met hun papa en mama. Tijdens de avond heb ik ze voor een klein kwartiertje mee het strand opgenomen om nog een paar super toffe foto’s te maken. Na 12 uur zat de dag er voor mij op. Wat een geweldige internationale bruiloft was dit! Ik heb onwijs genoten van jullie Steve & Carolien.

Liefs, Rianne

p.s.: congratulations with the coming of child nr 3!

Related Projects