Bryan & Heleen

2,5 jaar geleden werd Heleen door haar Bryan tijdens een weekendje weg in Parijs ten huwelijk gevraagd. Een geweldige verrassing! Ze wilden goed de tijd nemen om alles tot in de puntjes te verzorgen en daarom werd de datum op 19 mei 2016 gezet. Ik was ook al 1,5 jaar van te voren geboekt. En wat voor een dag is het geworden zeg!! Heel veel leuke, emotionele en (te) GEKKE momenten….

Zowel de voorbereidingen van Bryan als Heleen zijn vastgelegd om het verhaal compleet te maken. Bij Bryan was het vrij rustig. Bij Heleen daarentegen was het een gezellige drukte allerlei mensen en bezigheden. Lekker ontspannen allemaal. Heleen had geen zenuwen en genoot van haar rondrennende dochters en d’r vriendinnen die samen met haar een champagnetoast uitbrachten. D’r ouders waren de laatste versieringen aan het ophangen buiten. Overal kwam een detail van blauw voor. Want de achternaam van Bryan is Blaauw. In het boeket, de taart, ja zelfs het telefoonhoesje was “blaauw” terug te vinden.

Na de voorbereidingen kwam Bryan in zijn eigen bolide, wat altijd in het bezit is geweest van zijn familie, aan bij het ouderlijk huis van Heleen. Hij heeft nooit officieel bij zijn schoonvader om de hand van zijn dochter gevraagd en wilde dit alsnog doen. Dus de eerste ontmoeting was tussen bruidegom en schoonvader. Een mooi en emotioneel moment. Daarna was het tijd voor Bryan om zijn meissie te zien. Dit moment, het moment waar ze 2,5 jaar naar heeft uitgekeken, was bijzonder mooi en emotioneel. Prachtig, hun reactie bij het eerste ogenblik.Na de ontmoeting was het tijd om een bezoekje te brengen aan het graf van Heleen d’r moeder die ze helaas 30 jaar geleden verloor. Zij mocht niet ontbreken op deze dag. Een mooi medaillon met haar foto werd door haar tweede moeder vastgemaakt aan het boeket, en een ander mooi boeket werd op het graf geplaatst. Ze is er ook vandaag bij! Een hele mooie en troostende gedachte.

Voor de reportage zijn we naar Leiden gegaan. Midden in de stad en op het station hebben we leuke foto’s gemaakt en ook de Burger King mocht niet ontbreken. De plek waar zij vaak samen kwamen om een hapje te eten. Hier namen we een lunch voordat we naar het stadhuis vertrokken. In het stadhuis liepen hun dochter Fé en Elin trots voorop en werd Heleen weggegeven door haar vader. Een emotioneel, maar vooral ook een leuk uur volgde.

Na het stadhuis vertrokken we per boot voor een rondvaart. Onder het genot van heerlijke bubbels en broodjes kregen we veel historie van Leiden te horen. Na ongeveer een uur kwamen we bij De Poort aan waar alle feestgasten het bruidspaar stonden op te wachten. De avond werd afgesloten met een heerlijk diner-dansant.

Lieve Bryan en Heleen, wat een toffe bruiloft hebben jullie gehad! Super dat ik daar deel van mocht uitmaken. Ik heb genoten! Ik wens jullie samen met jullie mooie meiden, al het geluk van de wereld toe!!

Liefs, Rianne

Related Projects