MUUN

MUUN is het bedrijf van Angelique Piessens. Zij geeft communicatie- en gedragstrainingen aan bedrijven en overheid. Eén van haar favoriete middelen die ze daarbij inzet, is Insights Discovery: door een vragenlijst in te vullen, kom je erachter wie je als persoon bent, waarom jij doet wat je doet en waar jij behoefte aan hebt. Niet alleen krijg je op deze manier inzicht in jezelf, maar ook in elkaar als collega’s. Na deze trainingen is er meer begrip voor elkaar, wat de werksituatie aanzienlijk verbetert.
Naast het geven van trainingen leidt zij uitvaarten als spreekster, helpt ze mensen bij het maken van een mooie speech voor bruiloften of andere (zakelijke) evenementen en kun je haar ook boeken als BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgelijke Stand). Boek je Angelique, dan krijg je een liefdevolle vrouw die gepassioneerd haar vak verstaat.

Binnenkort komt haar gloednieuwe website online. Tot die tijd is ze te bereiken op 06-36493315 of via Linked In: https://www.linkedin.com/in/angeliquepiessens

Related Projects