Morris ?

Vorige week had ik de laatste shoot alweer van Morris. Zijn oma had aan zijn ouders als cadeau een babypakket van 3 shoots (baby’s eerste jaar) gegeven: een newborn, 6-7 maanden shoot en de 1-jaars shoot. Ik heb Morris in 3 fases zien opgroeien. Hij werd geboren met een gebroken armpje wat een lichte uitdaging gaf met het wrappen als newborn (maar he, ik hou van uitdagingen :). Met de 2e shoot kroop die en kon die al zelfstandig blijven zitten, en ohhhh wat werd ik toen getrakteerd op heel veel lachjes. Wat een vrolijk mannetje. En dan nu de laatste shoot alweer….

Morris kan inmiddels al zelfs lopen, “nee” schudden als die iets niet wilt, papa en mama zeggen en nog veel meer. Joh, wat een wijs mannetje al met 1 jaar. Hij speelde met zijn blokken, knuffelde met papa en mama en als kers op de taart (LETTERLIJK) had mama een mooie taart gemaakt welke hij in zijn slaapkamer mocht opeten. Eerst rustig voelen aan die taart………. dan 1 vingertje erin……….. dan met 2 handen………..en als laatste lekker losgaan, haha!! Hij zat helemaal onder en ben benieuwd of hij zijn avondeten eigenlijk wel heeft opgegeten…..

Lieve, stoere Morris, wat vond ik het leuk met jou om je zo te zien opgroeien. En papa en mama, bedankt voor de ontspannen en gezellige shoots steeds weer!! Wat een mooi gezinnetje vormen jullie!

-xxx-

Related Projects