Martijn & Willemijn

“Als je doet wat je leuk vind, hoef je nooit  te werken”
Zo beleefde ik deze super toffe bruiloft! Geen moment het gevoel gehad dat ik keihard aan het werk was, want het was zo ontzettend gezellig!

In 2015 hadden Martijn en Willemijn mij al geboekt voor hun trouwdag op 9-9-2016. Dus het duurde even voordat hun dag eindelijk was aangebroken. We hadden vlak van te voren nog even contact om de laatste dingetjes door te nemen.

Al vroeg in de morgen op 9 september begon ik bij Willemijn thuis de voorbereidingen vast te leggen. Niks geen zenuwen, maar een heerlijk ontspannen sfeertje heerste er. Een super gaaf kapsel had Willemijn, en die jurk was op haar lijf geschreven. Zowel haar moeder als haar vader hielp haar met de jurk. Nogal hilarisch want de jurk was al aan, toen Willemijn bedacht dat er ook nog hoepel onder moest. Dus hoppe, jurk weer uit en opnieuw. Wat een lol hadden ze met zijn drietjes.

Willemijn werkt met verstandelijk gehandicapten en samen met de bewoners hadden ze de versieringen voor in de tuin gemaakt. De ontmoeting tussen hun vond ook plaats in deze tuin. Gaaf om te zien hoe ze qua kleding waren afgestemd op elkaar. Knal paars/roze sneakers had Willemijn aan en Martijn dezelfde kleur stropdas, zakdoekje en sokken. Na de ontmoeting zijn we naar het stroomtrein museum in Valkenburg geweest waar we super toffe foto’s hebben gemaakt. Wat een (te) gek stel! Met één van deze foto’s heb ik een internationale award mogen winnen. Hoe tof is dat!

Als lunch gingen we met zijn drietjes bij het pannekoekenhuisje eten en laat dat nou net mijn lievelings eten zijn hihi…. Jammie! Dat smaakte goed!

De ceremonie vond plaats in het gemeentehuis van Katwijk met zo’n toffe BABS. Die zorgde voor ontzettend veel hilariteit! Na de ceremonie nog paar foto’s met de familie maken en toen door naar de Roskam voor het proosten, taart aansnijden, lachen, drinken, dineren en natuurlijk feesten tot in de vroege uurtjes! Deze mooie dag eindigde met een verassing voor Willemijn en Martijn: ze werden met een bakfiets opgehaald en naar het strand gebracht waar ze in een strandhuisje overnachtten.

Dit was echt weer een super toffe dag waarin ik op sommige momenten pijn in mijn kaken had van het lachen. Wat hou ik toch van mijn werk!

Lieve, toffe Martijn en Willemijn, dank jullie wel voor jullie vertrouwen in mij en dat ik samen met jullie geweldige blijvende herinneringen mocht maken.

Liefs, Rianne

Related Projects