Herbert & Jacqueline

Herbert & Jacqueline

Herbert en Jacqueline hadden via social media mij gevonden en namen contact met me op om hun trouwdag op 30 november door te nemen. Ik had ze bij mij thuis uitgenodigd en waar gemiddeld een kennismakingsgesprek met een bruidspaar zo’n 1-5 uur duurt, duurde dit gesprek maar liefst ruim 2,5 uur. Het klikte ontzettend goed en we bleven maar kletsen. Ze vertelde over hoe hun bruiloft eruit ging zien en dat ze niet alleen in Nederland de bruiloft zouden vieren, maar ook in Italië. Toen wist ik al: dit wordt een geweldige bruiloft!
Op 30 november was daar de dag waar ik net als het bruidspaar naar toe had geleefd. Al om 7 uur begon ik bij Jacqueline thuis met de voorbereidingen. Een ontspannen sfeer hing er en veel mensen waren al aanwezig. Rond 7.45 ging de deurbel en kwam Herbert zijn bruid ophalen. Beide zagen er schitterend uit.
De ceremonie vond plaats in sociëteit De Spreekkamer in Tricht. Voorheen zat er een huisarts in dit monumentale pand. Details hiervan zijn nog steeds behouden. Het was een kleine sfeervolle ruimte. De BABS deed het erg leuk en er werd veel gelachen. Na de ceremonie liepen we naar de kerk die ernaast was. De dienst was mooi. Tijdens de dienst werd de ruimte waar de ceremonie plaats vond omgeturnd in een dinerzaaltje. Na een heerlijk lunch ben ik richting huis gegaan om mijn spullen te pakken en mijn gezin gedag te zeggen, want rond 16.00 ging ik weer richting Schiphol waar ik Herbert en Jacqueline en al hun daggasten weer ontmoette. We vlogen begin van de avond naar Milaan en daarna hadden we nog een busrit van 3 uur voor de boeg. Ondertussen kon ik wat meer kennismaken met alle gasten. Ik voelde me direct ook in de groep opgenomen en was zeker geen buitenstaander. Een warm onthaal was het! Midden in de nacht kwamen we aan bij residence Prunali waar we de volgende 2 dagen verbleven. Alle gasten verbleven in een erg luxe 4 kamer appartement en ook ik had zo’n appartement volledig voor mezelf tot beschikking. Een schitterende onderkomen. Voordat ik mijn bed opzocht na deze lange dag, maakte ik nog wat foto’s bij het proosten met elkaar.
Na een heel kort nachtje stond ik om 7 uur weer paraat om de voorbereidingen van Jacqueline en Herbert vast te leggen in hun appartement. Daarna hebben we ontbeten en werden we opgehaald met de bus om naar 3 schitterende plekken te gaan waar we foto’s konden maken: Lucca, Montecarlo en Massaciuccoli. Daar kan ik heel veel over schrijven, maar de foto’s spreken voor zich. Echte Italiaanse schoonheid! Naast veel romantiek, werd er ook een hoop afgelachen. De laatste locatie was bij een ruïne. Er kwam een ontzettend mooi gekleurde lucht aan en de rit naar deze ruïne zou nog een half uurtje duren. Dus ik heb zitten hopen en duimen dat de lucht nog net zo mooi zou zijn als we bij die ruïne aan zouden komen. Maar dat was niet zo………… hij was nog veel mooier geworden. Wat een cadeautje was dit zeg!! Waanzinnig! Hier hebben we zulke mooie foto’s kunnen maken.
Rond 16.00 uur kwamen we weer terug. Toen had iedereen de tijd om 3 uurtjes wat voor zichzelf te doen, voordat we werden opgehaald om naar de locatie te gaan waar het diner plaatsvond. Veel gasten zochten even hun bed op vanwege de korte nacht, maar ik trok me terug in mijn mooie appartement en ging gelijk aan de slag om foto’s uit te zoeken en te bewerken om die ’s avonds op een tv in het restaurant te kunnen laten zien. Om 18.40 uur was ik klaar…. pffff net op tijd hihi. Dus geen rust voor mij 😉 Rond 19.00 uur vertrokken we naar het schitterende restaurant met eten om je vingers bij af te likken. Heerlijk! Tijdens het diner hield de broer, zus  en schoonzus van Herbert nog een sketch over Herbert van vroeger. Met ontzettend veel humor deden ze dit waardoor iedereen zoveel lol had (en dus steeds terug te zien was op de foto’s). Ook de speeches van de 2 vaders waren geweldig! Wat een warme familie en vriendengroep heeft dit lieve bruidspaar. Pas na 1.30 waren we weer terug bij residence Prunali, ons onderkomen. Direct de foto’s op 2 harde schijven gezet voordat om 2.30 uiteindelijk mijn lampje ook uitging. Dit keer kon ik uitslapen want we hoefden pas rond 10 uur bij het ontbijt te verschijnen. Daarna kon ik nog even foto’s maken in en rondom Prunali voordat we weer werden opgehaald om terug te keren naar Nederland.
Lieve Herbert en Jacqueline, wat heb ik een mooie tijd met jullie mogen beleven. Heel erg bedankt voor het vertrouwen in mij! Deze bruiloft heeft een speciaal plekje in mijn hart. Ik wens jullie al het geluk samen toe!
Veel liefs, Rianne
Related Projects