Earlybird Levi

Mijn laatste Earlybirdje van dit jaar mocht ik fotograferen in het LUMC bij de kleine vechter Levi. De mama van Levi, Kelly, was zwanger van twee kleine kanjers. Met 24 weken voelde mama dat er toch iets niet helemaal goed was en ging voor controle naar het ziekenhuis. Helaas mocht ze niet meer naar huis want ze bleek al 1 cm ontsluiting te hebben. Toch wisten de mannetjes nog 2 weken te blijven in mama’s buik. Precies met 26 weken werden Levi en Dani geboren. Vechters vanaf dag 1, maar helaas was het in deze wereld toch te zwaar voor de kleine Dani en is hij bij mama in d’r armen rustig ingeslapen. Met zijn broertje Levi gaat het met ups en downs, maar wat een kanjer is het!! Hij houdt goed zijn temperatuur op pijl, en er zaten al lekkere spekkies op zijn armpjes. Hij drinkt dus goed ?

Tijdens de shoot zag ik een super trotse mama en genoot ze van ieder moment met hem. Ontspannen en gezellig was deze laatste shoot. Levi leegde nog even zijn blaas tijdens het verschonen… wat hilarisch! Plast toch lekkerder zonder zo’n luier in de weg he Levi?!

Lieve Kelly en Levi (en natuurlijk papa die hard aan het werk was), ik wens jullie heel veel geluk, gezondheid en liefde toe met zijn drietjes.

Veel liefs, Rianne

**********

Reactie van moeder:

Donderdag 17 december is Rianne bij ons op de NICU 2 in het LUMC te Leiden geweest om onze kanjer te fotograferen. Levi onze oudste zoon van een tweeling. Acht weken geleden bevallen van 2 prachtkinderen met maar een zwangerschap van 26 weken. Helaas moesten wij Dani na 2 dagen laten gaan. Als je zwanger raakt van een tweeling weet je dat je hoogst waarschijnlijk eerder bevalt, maar 26 weken is toch wel erg vroeg. Je wordt gelijk geconfronteerd met alle gevaren die een vroeggeboorte met zich mee brengen. Het is een boze droom, een nachtmerrie waar je maar niet uit ontwaakt.

In 8 weken tijd bevallen van een tweeling, een van de twee moeten laten cremeren, niet kunnen rouwen gewoonweg omdat je daar geen ‘tijd’ voor hebt en tevens sterk moet blijven voor Levi. Je wenst dit je ergste vijand nog niet toe. Na alle ellende die wij al hebben moeten meemaken de afgelopen 10 weken, en alle ellende die zich momenteel nog steeds voordoet, was daar Rianne van stichting Earlybirds. Voor heel even kon zij mij laten genieten van het moeder zijn. Even geen zorgen maken maar gewoon onze trots laten zien. De liefde van mij naar hem en andersom voor altijd vast laten leggen. Ik heb genoten!

Rianne nogmaals enorm bedankt dat je dit mogelijk hebt gemaakt.

Related Projects