Hoi! Supertof dat je mijn website bezoekt.
Ik ben Rianne, woon in Rijnsburg, een dorpje in Zuid-Holland, 35 jaar jong, getrouwd met mijn jeugdliefde en trotse moeder van 2 zoons van 9 en 12 jaar. Ik ben een echt mensen-mens. Naast mijn familie en vrienden, is mijn werk wat mijn leven leuk en uitdagend maakt. Ik geniet van zwoele zomeravonden met een wijntje bij de vuurkorf, een goed gesprek tijdens een wandeling, een kopje koffie bij het ontbijt en verse muntthee laat in de middag. Ik hou van allerlei soorten muziek en zing hard mee ; )  Ik ben een “beetje” druk, een “tikkeltje” eigenwijs maar vooral gezellig en spontaan.

Vlak voor de komst van mijn jongste zoon kocht ik mijn eerste spiegelreflex camera en daarmee is mijn passie voor fotograferen geboren. Ik heb de basisopleiding op de fotovakschool in Amsterdam behaald en sinds 2012 heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken en mag ik elke dag doen wat ik het liefste doe: momenten vastleggen op een leuke, (te) gekke en ontspannen manier. Sinds december 2014 heb ik me als fotografe aangesloten bij stichting Earlybirds en mag ik een mooie herinnering maken voor ouders van te vroeg geboren baby’s in een heftige tijd.

Ik ben van mening dat de mensen om je heen je wellicht beter kunnen omschrijven dan dat je dat zelf kan. Dus heb ik gevraagd of zij mij willen omschrijven. Gewoon eerlijk. Dus ja, ook de wat minder positieve dingen mogen benoemd worden;-). Zo heb jij, als je mij nog niet persoonlijk kent, toch al een idee wie ik ben en wat je kunt verwachten.

“Ze bruist van energie en enthousiasme, kan impulsief zijn en met een nieuwgierigheid die mij soms versteld doet staan. Ze is in bijna alles geïnteresseerd en heeft veel belangstelling voor andere mensen. “Nee” zeggen is niet haar sterkste kant omdat ze dan het gevoel heeft mensen te kwetsen.

Ze is warm en liefdevol, maar kan ook pittig en temperamentvol zijn. Tja, en natuurlijk mogen ongeduldigheid en soms chaotisch niet ontbreken. Maar vooral gezellig, spontaan en origineel. Dat geldt voor haar foto’s die ze maakt als voor de tijd die je met haar doorbrengt en voor de herinnering die je aan haar overhoudt voor later.”

 • "Rianne heeft ons er allemaal heel spontaan op gekregen en maakte echt een fantastische sfeer."

  Janneke
 • "Rianne is een spontaan en gezellig persoon wat maakt dat de fotoshoot ook heel leuk en vrij is geweest, complimenten!!"

  Sanne
 • "De zwangerschapsshoot en de newbornshoot waren super gezellig en de resultaten van de foto's zijn onbeschrijfelijk mooi! Iedereen die zijn mooiste levensmomenten wil laten vastleggen.... hier moet je zijn!!"

  Mike
 • "Wat een enthousiasme en hart voor haar vak; echt een aanrader!!"

  Danielle
 • "Ik heb echt een hekel aan foto’s laten maken, maar jij doet dit zo leuk dat ik zelfs nog een keer een fotoshoot bij jou wil doen."

  Iwan