Newborn   –   Sometimes the smallest things take up the most space in our hearts ?

10 teentjes, 10 vingertjes, een schattig mondje, een lief neusje…… Alles aan jullie kleintje is bijzonder en dat wil ik daarom ook graag op een mooie en pure manier  vastleggen. Kleintjes slapen en drinken veel, daarom pas ik me aan het ritme van jullie kleintje aan en zal ik ruim de tijd nemen om de mooiste foto’s te maken. Willen jullie een foto voor op het geboortekaartje? Ook dat is geen probleem. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Mijn werkwijze en tips:

Tijdens je zwangerschap kun je al contact met me opnemen om de newbornshoot te boeken, zodat ik er al rekening mee kan houden met afspraken in mijn agenda. De exacte datum leggen we vast zodra jullie kindje geboren is. Ik kom meestal langs vanaf dag 12 (behalve bij foto’s maken voor het geboortekaartje).

De fotoshoot vindt bij jullie thuis plaats. Ik ben altijd op zoek naar mooie lichte plekjes, waarbij de ouderslaapkamer vaak favoriet is. Tip: voor die mooie frisse foto’s is het fijn als jullie zorgen voor een lichte, effen dekbedovertrek en alle gordijnen goed open zijn, zodat het daglicht optimaal binnen kan komen. Draag zelf ook niet te donkere kleding.

Geen kindje is hetzelfde, waardoor ook geen fotoshoot hetzelfde is. De ene keer duurt de shoot 1,5 uur en de andere keer 2,5 uur. Voor mij geen enkel probleem, want ik pas me aan, aan het ritme van jullie kleintje.

Om het zo comfortabel mogelijk te maken voor jullie kleintje, is het fijn als in de ouderslaapkamer de temperatuur rond de 26 graden is. Dan heeft je kleintje het niet te koud als we foto’s maken in het rompertje.

Doordat ik lifestyle fotografeer, komt er veel van de omgeving op de foto. Zijn er dingen die jullie niet op de foto willen zoals overal speelgoed, mobieltjes, snoeren etc, kunnen jullie dit van te voren weghalen. Dit oogt ook rustiger op de foto’s.

Als laatste maar zeker een belangrijke tip: geniet! Het is een mooie ervaring en het geeft een waardevolle herinnering voor later als jullie de foto’s terugzien.

Wil je weten wat je bij deze fotoshoot allemaal krijgt? Zie mijn tarieven.

 • "Rianne heeft ons er allemaal heel spontaan op gekregen en maakte echt een fantastische sfeer."

  Janneke
 • "Rianne is een spontaan en gezellig persoon wat maakt dat de fotoshoot ook heel leuk en vrij is geweest, complimenten!!"

  Sanne
 • "De zwangerschapsshoot en de newbornshoot waren super gezellig en de resultaten van de foto's zijn onbeschrijfelijk mooi! Iedereen die zijn mooiste levensmomenten wil laten vastleggen.... hier moet je zijn!!"

  Mike
 • "Wat een enthousiasme en hart voor haar vak; echt een aanrader!!"

  Danielle
 • "Ik heb echt een hekel aan foto’s laten maken, maar jij doet dit zo leuk dat ik zelfs nog een keer een fotoshoot bij jou wil doen."

  Iwan