Bedrijfsfotografie


Of het nu gaat om zakelijke portretten voor LinkedIn en je website, foto’s van het bedrijfsproces van begin tot eind, foto’s voor editorials in tijdschriften of voor interviews in vakbladen; alles staat of valt met een goede eerste indruk achterlaten. Men vormt zijn mening bij de eerste blik die ze werpen op een foto. Daarom vind ik het belangrijk om de juiste sfeer vast te leggen die de foto vereist. Ik zorg dat de persoon die ik voor mijn lens heb, zich op zijn gemak voelt waardoor dat terug te zien is op de foto. De foto moet recht doen aan jou als persoon. Ik hou niet van standaard geposeerde foto’s, maar juist net anders, vanuit een ander perspectief en vooral creatief. Ik werk met natuurlijk licht en op locatie. Binnen in het bedrijf, of buiten op locatie, alles is mogelijk. Ben je op zoek naar frisse, creatieve foto’s met een professionele uitstraling? Dan ben ik graag je fotografe.

 • "Rianne heeft ons er allemaal heel spontaan op gekregen en maakte echt een fantastische sfeer."

  Janneke
 • "Rianne is een spontaan en gezellig persoon wat maakt dat de fotoshoot ook heel leuk en vrij is geweest, complimenten!!"

  Sanne
 • "De zwangerschapsshoot en de newbornshoot waren super gezellig en de resultaten van de foto's zijn onbeschrijfelijk mooi! Iedereen die zijn mooiste levensmomenten wil laten vastleggen.... hier moet je zijn!!"

  Mike
 • "Wat een enthousiasme en hart voor haar vak; echt een aanrader!!"

  Danielle
 • "Ik heb echt een hekel aan foto’s laten maken, maar jij doet dit zo leuk dat ik zelfs nog een keer een fotoshoot bij jou wil doen."

  Iwan